Volledig scherm
PREMIUM
© Lars Smook

The Tommycats na tien jaar terug in Enschede om te rocken

ENSCHEDE - The Tommycats staan donderdag na tien jaar weer op het podium tijdens de Grolsch Summer Sounds Enschede Rocks. Kevin Stunnenberg en de broers Sem en Luke Christoffel gingen in 2009 hun eigen weg. Drie rockers over het succes van toen en het avontuur dat daarna nog volgde.   

Het onderwijs bracht hen bij elkaar, maar zorgde er in 2009 ook voor dat de band uiteenviel. De jongens kennen elkaar van het Stedelijk Lyceum. De band ontstond echter op de pop- en rockafdeling van De Muziekschool Twente, tegenwoordig de Kaliber Kunstenschool. 

  1. Leefbaarheid
    PREMIUM

    Leefbaar­heid

    Woont u in een riant optrekje op Stokhorst? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over beleggers of huisjesmelkers die de lokale woningmarkt bestormen. Niet alleen omdat de gemiddelde woningwaarde in deze buurt meer dan 4 ton is, maar ook omdat het gemeentebestuur zich ervan heeft verzekerd dat maximaal 1 procent van de woningen gebruikt mag worden voor kamerverhuur. Je moet er toch niet aan denken dat op Stokhorst meer dan vier huizen in handen komen van eem pandjesprins?