Voormalig schaatser en coach Gerard Kemkers is directeur van TalentNED een sportinternaat voor toptalenten op gebied van schaatsen, MTB en mogelijk ook wielrennen die in Enschede hun uitvalsbasis heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig schaatser en coach Gerard Kemkers is directeur van TalentNED een sportinternaat voor toptalenten op gebied van schaatsen, MTB en mogelijk ook wielrennen die in Enschede hun uitvalsbasis heeft. © Annina Romita

Topsportinternaat in Enschede: loopt de weg naar goud in de toekomst via Twente?

ENSCHEDE -  Nederlandse sporttalenten krijgen in Enschede de kans de laatste stap naar de top te zetten. Bij TalentNED komen sporters onder een dak met de best mogelijke begeleiding. „Straks juicht heel Nederland voor een topper die groot werd via Enschede.”

  1. Zo vieren Tukkers hun verjaardag in de gedeeltelijke lockdown: proosten via de app en een felicitatiestoet
    PREMIUM

    Zo vieren Tukkers hun verjaardag in de gedeelte­lij­ke lockdown: proosten via de app en een felicita­tie­stoet

    ENSCHEDE - Het zal je maar overkomen: de taart is besteld, de uitnodigingen zijn verstuurd en de slingers al opgehangen. En dan komt de gedeeltelijke lockdown. Geen blokjesverjaardagen, niet meer dan drie gasten over de vloer. Een écht feestje zit er tijdens de tweede golf helaas niet in. Maar hoe vier je je verjaardag dan wél? We vroegen het aan deze jarige Twentenaren.