Volledig scherm
© VI Images

Twentefan start inzamelingsactie voor boete KNVB

ENSCHEDE - FC Twente-supporter Bryan Becker is een inzamelingsactie gestart. Dit nadat de KNVB de club een boete oplegde wegens de veldbestorming na het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. Hij hoopt het totaalbedrag van de boete, 7500 euro, op te halen.

,,Laten wij namens de supporters de kosten dragen,” luidt zijn boodschap. De teller staat inmiddels op meer dan 1000 euro. Eerder maakte FC Twente bekend dat ze de boete niet op de 'daders’ wilde verhalen. „We zien daar in dit geval van af, omdat er geen gevaar was voor de arbitrage, spelers van AZ en KNVB-officials. Er is niemand lastig gevallen door de fans, die het veld op kwamen.” 

  1. Leefbaarheid
    PREMIUM

    Leefbaar­heid

    Woont u in een riant optrekje op Stokhorst? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over beleggers of huisjesmelkers die de lokale woningmarkt bestormen. Niet alleen omdat de gemiddelde woningwaarde in deze buurt meer dan 4 ton is, maar ook omdat het gemeentebestuur zich ervan heeft verzekerd dat maximaal 1 procent van de woningen gebruikt mag worden voor kamerverhuur. Je moet er toch niet aan denken dat op Stokhorst meer dan vier huizen in handen komen van eem pandjesprins?