Een huisarts vaccineert een vrouw tegen het coronavirus. Na de bewoners van verpleeghuizen zijn nu de kwetsbare mensen aan de beurt die niet zelf naar een vaccinatielocatie kunnen komen.
Volledig scherm
Een huisarts vaccineert een vrouw tegen het coronavirus. Na de bewoners van verpleeghuizen zijn nu de kwetsbare mensen aan de beurt die niet zelf naar een vaccinatielocatie kunnen komen. © ANP

Twentse coronacijfers: 252 nieuwe besmettingen, geen nieuwe sterfgevallen

ENSCHEDE - In Twente zijn het afgelopen etmaal 252 mensen positief getest op het coronavirus. Er waren geen nieuwe sterfgevallen door het virus. Dat blijkt uit cijfers die het RIVM vrijdagmiddag publiceerde. Landelijk werden 7716 nieuwe besmettingen vastgesteld.

 1. Voormalige V&D Enschede komt weer leeg te staan: ‘Het blijft een winkel’
  PREMIUM

  Voormalige V&D Enschede komt weer leeg te staan: ‘Het blijft een winkel’

  ENSCHEDE - En weer komt het leeg te staan. Nu ook de Duitse supermarkt 2 Brüder de hielen licht moet eigenaar Euregio Invest op zoek naar opnieuw een huurder voor het voormalige pand van V&D in de Enschedese binnenstad. Lukt het om het warenhuis voor een derde keer te verhuren aan een winkelbedrijf? Of volgt Enschede het voorbeeld van Almelo en Hengelo, waar de V&D-warenhuizen werden of worden omgebouwd tot wooncomplexen?
 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'