Een medewerker van de GGD neemt een coronatest af.
Volledig scherm
Een medewerker van de GGD neemt een coronatest af. © ROBIN UTRECHT

Twentse coronacijfers: 39 nieuwe besmettingen, geen nieuwe sterfgevallen

ENSCHEDE - In Twente zijn het afgelopen etmaal 39 mensen positief getest op het coronavirus. Er waren geen nieuwe sterfgevallen door het virus. Dat blijkt uit cijfers die het RIVM maandagmiddag bekendmaakte. Landelijk werden 1370 nieuwe besmettingen vastgesteld.

 1. Enschedese werkgever (39) verdacht van veelvuldig misbruik jongen (12): ‘Wilde alleen helpen’
  PREMIUM

  Enschedese werkgever (39) verdacht van veelvuldig misbruik jongen (12): ‘Wilde alleen helpen’

  ENSCHEDE/ALMELO - Rond de herfstvakantie van 2019 komt een 12-jarige jongen uit Enschede in contact met ondernemer Erwin T. in zijn woonplaats. Al snel heeft de jongen een bijbaantje, meerdere keren per week gaan de twee samen op stap om klussen te doen. Twee jaar later zit de 39-jarige ondernemer in het verdachtenbankje van de Almelose rechtbank, verdacht van het veelvuldig misbruiken van de jongen.
 2. Jörn Varwijk (38) uit Losser innovatief met Smilemakerz: ‘Van eigen tanden naar klikgebit in één behandeling’
  PREMIUM

  Jörn Varwijk (38) uit Losser innovatief met Smilema­kerz: ‘Van eigen tanden naar klikgebit in één behande­ling’

  LOSSER/ENSCHEDE - Wat als het verlangen naar méér constant blijft klagen? Kies je dan voor een vertrouwde werkomgeving met een fantastisch inkomen, of ga je verder? Tandprotheticus Jörn Varwijk (38) uit Losser besloot het laatste. Hij verliet het familiebedrijf Varwijk, opende zijn eigen ‘Smilemakerz’ en werkt aan innovatieve behandelwijzen: „Van eigen tanden naar klikgebit in één behandeling.”