Bij een grote actie tegen ondermijnende criminaliteit bleek afgelopen week dat een Twentse massagesalon tegen betaling seks aanbood, terwijl daar geen vergunning voor was.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij een grote actie tegen ondermijnende criminaliteit bleek afgelopen week dat een Twentse massagesalon tegen betaling seks aanbood, terwijl daar geen vergunning voor was. © Thinkstock

Twentse massagesalon biedt seks aan tegen betaling, instanties treden op

ENSCHEDE - Tijdens een grootschalige actie tegen mensenhandel in Twente heeft de politie bij een controle van een massagesalon geconstateerd dat er tegen betaling seksuele handelingen werden aangeboden. Op twee andere plekken was sprake van illegale prostitutie. 

  1. Tropische klanken en voetjes van de vloer tijdens Tropical Night in Haaksbergen

    Tropische klanken en voetjes van de vloer tijdens Tropical Night in Haaksber­gen

    HAAKSBERGEN - Vrolijke lampionnen, heerlijke cocktails en tropische hits. Het Scholtenhagenpark had zaterdag veel weg van een exotische beachclub op een tropisch eiland. Bijna dan, want na de hoge temperaturen van eerder vorige week leek het alsof het kwik in een vrije val was beland. Maar dat deerde het Haaksbergse publiek niet. Na twee jaar coronastilte konden de voetjes weer van de vloer tijdens de Tropical Night.