Volledig scherm
Truckrun 2019 © Emiel Muijderman

Twentse Truckrun voor iedereen genieten

ENSCHEDE - De politie-agent, de verkeersregelaar, de begeleiders, de organisatie maar vooral de bijrijders en de vrachtwagenchauffeurs. De 28e Truckrun van de Twentse Zorgcentra en de Tukker Truckers was zaterdag voor iedereen genieten. 

,,Een schitterende route voor de 420 vrachtwagens, met een kleine opstopping rond Hengelo, het weer dat alleen maar beter werd; alles verliep voortreffelijk", aldus organisator Gerard Veldscholte. Een route van een lange lint trucks die luid toeterend bij de Grolsch Veste begon en via Deurningen, Fleringen, Ootmarsum, Tubbergen en Zenderen uiteindelijk weer in Enschede uitkwam.

Mooi ook dat Hero Pool, voorzitter van de Tukker Truckers, op zijn allerlaatste ritje bij Deurningen nog even verkeerd reed. Eerder kreeg hij uit handen van burgemeester Arjen Gerritsen van Almelo een Koninklijke Onderscheiding voor zijn bijdragen.

Volledig scherm
Voor voorzitter Hero Pool van Tukker Truckers was het zijn laatste Truckrun. Hij kreeg een lintje voor zijn verdiensten © Emiel Muijderman
Volledig scherm
© Emiel Muijderman
Volledig scherm
© Emiel Muijderman
Volledig scherm
© Emiel Muijderman