Hans ter Steege Midden) en Erwin Tijhof zijn blij met de vastgoedprijs, die hen werd overhandigd door jury-voorzitter Joop Nijenhuis (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Hans ter Steege Midden) en Erwin Tijhof zijn blij met de vastgoedprijs, die hen werd overhandigd door jury-voorzitter Joop Nijenhuis (links). © Frans Nikkels Fotografie

Twentse Vastgoedprijs 2021 gaat naar ‘Onalmeloos’ project op oude industriegrond

ENSCHEDE - Bouwbedrijf Ter Steege uit Rijssen is winnaar van de Twentse Vastgoedprijs 2021. De ontwikkeling van het Indië-terrein in Almelo, vroeger in gebruik bij Nijverdal-Ten Cate - werd door de jury de beste binnenstedelijke vastgoedontwikkeling van het jaar gevonden.

  1. Hoe doe je als verslaggever je werk tussen relschoppers & ME?
    PREMIUM
    geachte lezer

    Hoe doe je als verslagge­ver je werk tussen relschop­pers & ME?

    Het liep met een sisser af, maar het was een onrustige avond in de binnenstad van Enschede afgelopen zondag. Onruststokers riepen op sociale media op tot een protest. Met de grimmige beelden uit Rotterdam van de avond ervoor en de avondklokrellen nog vers in het geheugen, was Enschede gewaarschuwd. Door een noodbevel en de inzet van veel politie en ME, was de situatie snel onder controle. Hoe dat ging, ondervond Lucien Baard, onze verslaggever ter plaatse, aan den lijve.