Nynke Asbroek en Maartje Harms (met camera) maakten in opdracht van Karakter een video over hulpverlening aan jongeren met suïcidegedachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Nynke Asbroek en Maartje Harms (met camera) maakten in opdracht van Karakter een video over hulpverlening aan jongeren met suïcidegedachten. © Robin Hilberink

Twentse vloggers maken korte film voor hulpverleners die werken met suïcidale jongeren, wat werkt wel en wat niet?

OLDENZAAL  - In de gesloten jeugdzorg worstelen hulpverleners met hoe om te gaan met suïcidale jongeren. Medewerkers geven aan dat ze hiervoor onvoldoende zijn opgeleid. Onderzoeker Shireen Kaijadoe van Karakter doet daarom onderzoek. Wat werkt wel, wat niet? 

  1. Hoop voor Stephanie uit Enschede in zoektocht naar haar biologische vader

    Hoop voor Stephanie uit Enschede in zoektocht naar haar biologi­sche vader

    ENSCHEDE - Er gloort wat meer hoop voor de Enschedese Stephanie Schnettberg (35) in haar zoektocht naar haar biologische donorvader. Na haar aangrijpende interview in Tubantia kreeg zij vele tientallen tips, waarvan enkele zeer hoopgevend. Morgen leidt één van die tips zelfs al tot een dna-test bij een Twentse vrouw, die niet uitsluit dat ze een halfzus is. Ook het tv-programma Spoorloos heeft zich bij Stephanie gemeld om een aflevering aan haar zoektocht te besteden.