Domijn wil aandelen kopen van een dochteronderneming van Change=, een commerciële ontwikkelaar met wie Domijn een appartementencomplex bij de Performance Factory (foto) in Enschede ontwikkelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Domijn wil aandelen kopen van een dochteronderneming van Change=, een commerciële ontwikkelaar met wie Domijn een appartementencomplex bij de Performance Factory (foto) in Enschede ontwikkelt. © Annina Romita

Twentse woningcorporatie Domijn omzeilt met truc de verhuurdersheffing

ENSCHEDE - Woningcorporatie Domijn wil met een slimme overname miljoenen euro’s aan verhuurdersheffing terugkrijgen. Domijn wil minstens 3 miljoen euro aan de deal overhouden, die ten goede moeten komen aan de huurders in Enschede, Haaksbergen en Losser.

  1. Kuipers & Kuipers hebben wel trek in de feestmaand: 12 tips over schuim en bubbels
    PREMIUM
    Kuipers & Kuipers

    Kuipers & Kuipers hebben wel trek in de feestmaand: 12 tips over schuim en bubbels

    ENSCHEDE/HENGELO - December betekent ‘hoogseizoen’ voor Kuipers & Kuipers, want bij Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling wordt doorgaans een goed glas wijn of bier gedronken. In aanloop naar al dat klinken, proosten en genieten maken onze biersommelier Sanne en vinoloog Marleen je een beetje wegwijs in hun wereld. En om keuzestress voor te zijn delen ze hun eigen top vijf.