Volledig scherm
Foto ter Illustratie © Getty Images/iStockphoto

Vrouw in Enschede beroofd onder dreiging van steekwapen

ENSCHEDE - Een vrouw in Enschede is in alle vroegte beroofd van haar tas aan de Haaksbergerstraat in Enschede. Onder dreiging van een steekwapen stond de vrouw haar eigendom woensdagochtend af. De dader ging er gelijk vandoor en is voortvluchtig. 

De overval gebeurde rond half vijf op woensdagochtend midden op straat in het Binnensingelgebied. Het slachtoffer heeft direct haar eigendommen afgegeven - volgens de politie het slimste wat je kunt doen als je in zo'n situatie terecht komt. De dader ging er direct vandoor met de buit. 

Volgens de politie heeft de dader een „behoorlijke jaren ‘80 uitstraling” doordat hij een klein snorretje draagt. Hij is gekleed in zwart en droeg een grijze muts. 

  1. OvJ houdt Enschedees duo verantwoordelijk voor de dood van Maykel (15) en eist taakstraf

    OvJ houdt Enschedees duo verantwoor­de­lijk voor de dood van Maykel (15) en eist taakstraf

    ENSCHEDE/ALMELO - Als het aan officier van justitie Alrik Nettenbreijers ligt, veroordeelt de rechtbank in Almelo Hans Q. (51) en Dominic S. (56) uit Enschede tot werkstraffen van 120 uur voor hun rol in de dood van de 15-jarige Maykel uit Enschede. De leerling van het Bonhoeffer College kwam op 22 juni 2017 om het leven nadat hij in de Enschedese Binnenhaven van een schip viel en vast kwam te zitten tussen de boeg en steiger.