Vuilnisman rijdt oranje versiering in Enschede aan gort: ‘Leidinggevende zei: rijden!’

VIDEOHeel even staat hij stil. Alsof hij nog een kort moment denkt: moet ik dit wel doen? Daarna gaat de voet op het gaspedaal. Een video van een chauffeur van Twente Milieu die oranje vlaggetjes die over een weg zijn gespannen aan gort rijdt, gaat rond op sociale media. De beelden blijken maandagochtend te zijn gemaakt in Enschede.

7 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  "Rijdt versiering aan gort". Het lijkt erop alsof mijnheer Ron Hemmink solliciteert naar een baan bij de Telegraaf. Dat is toch geen kop voor dit artikel? De buurtbewoners moeten toch aan de slag om de vlaggetjes hoger te hangen, dan kunnen ze gewoon de twee uiteindes van het touwtje weer aan elkaar knopen en klaar is Kees. Volgende keer vooraf even nadenken en iets hoger hangen, ben je in één keer keer klaar.
 • Paul David

  1 jaar geleden
  Mooi, opgeruimd staat netjes.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Dan had je die domme vlaggetjes maar hoger moeten hangen! heeft trouwens zowiezo geen nut, kijkt lelijk en dat helpt dat elftal echt niet!!
 • Edwin Veldkamp

  1 jaar geleden
  Gewoon gigantisch dom om ze zo laag te hangen. En er was al eerder op aan gedrongen om ze hoger te hangen dus weg met die zooi!!
 • Maurice Pieterson

  1 jaar geleden
  Dat krijg je als je Duitse arbeiders in dienst neemt, een Hollander had ff om gereden...