Sanderinks ex-vriendin Brigitte van Egten arriveert met haar advocaat Philippe Schol bij het gerechtsgebouw. Gerard Sanderink zelf liet zich niet zien en had zijn advocaat Jan Boogaard gestuurd.
Volledig scherm
Sanderinks ex-vriendin Brigitte van Egten arriveert met haar advocaat Philippe Schol bij het gerechtsgebouw. Gerard Sanderink zelf liet zich niet zien en had zijn advocaat Jan Boogaard gestuurd. © Robin Hilberink

Zakentycoon Sanderink en zijn ex vechten verder in de modder

ALMELO - Het komt niet meer goed tussen zakentycoon Gerard Sanderink uit Enschede en ex-vriendin Brigitte van Egten. Beide ex-geliefden vlogen elkaar dinsdagmiddag tijden de voorzetting van het kort geding spreekwoordelijk opnieuw in de haren.

 1. Priscillia redt haar 3 kinderen uit brandende woonwagen: ‘Voelde de vlammen langs mijn been gaan’
  PREMIUM
  video

  Priscillia redt haar 3 kinderen uit brandende woonwagen: ‘Voelde de vlammen langs mijn been gaan’

  Priscillia Pril (35) staart nog vol ongeloof naar het uitgebrande karkas van haar huisje op het Enschedese woonwagenkamp. Amper twee uur eerder heeft ze zich met haar drie kinderen op het nippertje gered uit de brandende woning. Het dringt steeds meer bij haar door dat het gezin niets meer heeft. Ze hebben geen inboedelverzekering; op een kamp is een brandpolis vaak moeilijk te krijgen.
 1. Kans op stofexplosie bij brand in Herveld, woningen ontruimd
  Play

  Kans op stofexplo­sie bij brand in Herveld, woningen ontruimd

 2. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg