Eropuit: bungeejumpen op Dancetour, genieten van jazz of crossen in Meddo

EropuitREGIO - Dit weekend staat in het teken van Pasen. Maar voor wie de paasdrukte- en activiteiten graag laten voor wat het is, is er de komende dagen ook genoeg te doen. In Meddo kun je bijvoorbeeld kijken én luisteren naar brullende motoren op Autocross Meddo. In Nijmegen wacht een kroegentocht langs grootheden in de jazz. Zin in dansen? Dan is maandag de aftrap van Dancetour in Arnhem een fijne!

Brullende motoren bij autocrosswedstrijd in Meddo

Volledig scherm
Gierende banden op tweede paasdag in Meddo. © Sportclub Meddo

Een heerlijk paasontbijt op maandagochtend? Welnee. In Meddo staat de tweede paasdag in het teken van gierende banden, brullende motoren en een hoop modder op de Autocross in Meddo. Speciaal programma-onderdeel: een wedstrijd met motorcrossers.

Dansen en bungeejumpen bij vuurspuwende stier op Dancetour

Volledig scherm
Een grote mensenmenigte op de been bij de Dancetour. © Gerard Burgers

Heb je zin om te dansen op de pompende beats van dance-grootheden als Benny Rodrigues, Mental Theo en Kris Kross Amsterdam? Dan is het gratis dance-festival Dancetour zondag in Arnhem dé plek.

Kroegentocht in Nijmegen langs grootheden uit de jazz

Volledig scherm
Bart Wirtz is een van de muzikanten die optreedt op het festival. © PR

Voor wie de woonboulevard liever mijdt en nóg een paasdiner wat te standaard vindt, is op tweede paasdag mogelijk aan het juiste adres in Nijmegen-Oost. In acht kroegen in de wijk is daar die dag traditiegetrouw het festival Easter Jazz.