Volledig scherm
Sfeerimpressie van een eerdere editie van het oldtimerfestival in Meddo. © Theo Kock

'In Meddo vind je de totaalbeleving voor oldtimerfans'

MEDDO - De weilanden aan de Illegoorseweg in Meddo staan dit weekend bomvol oldtimers. Naar verwachting komen er zo'n 10.000 mensen af op het oldtimerfestival in het Winterswijkse kerkdorp. "Een totaalbeleving voor oldtimerfans", meent voorzitter Henk te Slippe.

"Wat de hoogtepunten zijn? Eigenlijk is alles een hoogtepunt. Er staan onder andere ruim 600 tractoren, 200 auto's, 80 trucks en 50 motoren. Genoeg te zien dus, ook voor kinderen. Daarnaast is er een markt en zijn er door de dag heen verschillende demonstraties. Zo is er op zondag een roofvogelshow."

Meer bezoekers
Het Oldtimerfestival Meddo kwam onlangs negatief in het nieuws nadat een bestuurslid een flinke graai uit de kas had genomen. Te Slippe hoopt daarom dat er dit jaar meer bezoekers komen dan ooit. "Misschien dat sommige mensen nu wel komen, al is het maar om ons een hart onder de riem te steken."

22e keer
Het is de 22e keer dat het festival georganiseerd wordt door de Stichting Contactgroep oldtimers Achterhoek (SCA). Bezoekers zijn beide dagen vanaf 10.00 uur welkom. Op www.meddo.info staat alle informatie.