Lavalu speelt haar nieuwe album op piano in Musis

eropuitARNHEM - De Arnhemse zangeres Lavalu, onder meer bekend van de muziek die ze maakte voor de theatervoorstelling Pauperparadijs, maakt momenteel furore in Nederland. Met de tournee die is gekoppeld aan haar nieuwe album Solitary high reist ze langs uitverkochte zalen in diverse theaters. 

Zaterdagavond 4 november geeft Lavalu (Mariëlle Woltring voor de burgerlijke stand) een concert in de Parkzaal van concertgebouw Musis Arnhem. Ze speelt daar op de vleugel de 21e eeuwse interpretaties van Debussy, Satie en Schubert zoals die te beluisteren zijn op Solitary high, maar ook eigen werk. 

Dat ze nu solo speelt en niet langer met een band verklaarde Lavalu eerder in De Gelderlander als volgt:  ,,Tien jaar lang heb ik met bands gespeeld en had daar ontzettend veel aardigheid in. Maar op een dag zeiden enkele mensen die ik hoog heb zitten: 'Weet je Mariëlle, als artiest fascineer je ons het meest wanneer je in je eentje achter de piano zit.’’

Solitary high van Lavalu, zaterdag 4 november om 20.30 uur in de Parkzaal in Musis Arnhem. Entreeprijs: 16 euro. Kaarten te koop op de website van Musis. 

Volledig scherm
Lavalu achter de vleugel. © vrij
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.