Volledig scherm
Peter Pan Speedrock. © Brendy Wijdeven

Voor de laatste keer losgaan met Peter Pan Speedrock

ULFT – „Het dak gaat er extra hard vanaf”, zegt Bart Geevers, beter bekend als ‘Bartman’ bij de rockband Peter Pan Speedrock. Na ongeveer twintig jaar stopt de band ermee. Wat nog rest is het geven van een internationale afscheidstournee. Zaterdag 22 oktober spelen ze in de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

De band heeft eerder opgetreden in de DRU. „Dat was erg gezellig en het is logisch dat die locatie nog in onze afscheidstournee voorbijkwam”, zegt Geevers, bassist van de band. In totaal treedt Peter Pan Speedrock nog 17 keer op, waarvan een aantal keer in Duitsland en in Japan.

Dubbel
Dat ze straks afscheid moeten nemen, voelt voor de bassist wel 'dubbel'. „Het is erg gaaf en gezellig, maar het is ook wel ‘sund’ dat het binnenkort is afgelopen.”

Nieuwe nummers
Volgens Geevers is het echter wel het juiste moment om te stoppen. „De koek is op.” Voor de band was het lastig om weer nieuwe nummers te maken.

Tegen de bezoekers die nog twijfelen of ze naar het optreden zaterdag moeten gaan, zegt hij: „Zeker komen. Dit gaan ze nooit meer meemaken.” Meer informatie over de kaarten is hier te vinden.

Videoclip for Peter Pan Speedrock - Dead End. Taken from the album: Lucky Bastards