SC Cambuur heeft de 4de periodefinale gewonnen van Excelsior. De Leeuwarders waren enorm dominant en verloren slechts één ronde.
Volledig scherm
SC Cambuur heeft de 4de periodefinale gewonnen van Excelsior. De Leeuwarders waren enorm dominant en verloren slechts één ronde. © Keuken Kampioen Esports

Dominant SC Cambuur wint vierde periodetitel Rocket League-competitie

SC Cambuur heeft de vierde periodetitel in de Rocket League Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie (KKDEPFC) gewonnen. De ploeg versloeg het Rotterdamse Excelsior in de finale. Het is de derde keer op rij dat de club uit Leeuwarden een periodetitel wint in de competitie.

  1. Streamer stopt midden in toernooi omdat het ‘te lang duurt’

    Streamer stopt midden in toernooi omdat het ‘te lang duurt’

    De populaire livestreamer Félix ‘xQc’ Lengyel stopte midden in een toernooi met een hoofdprijs van 10.000 dollar (zo’n 8200 euro) omdat het volgens hem te lang zou duren. De Canadese streamer was nog op zoek naar een teamgenoot in het tactische schietspel Valorant, maar toen die te lang op zich liet wachten, besloot hij het op te geven en te stoppen. Zijn team had al drie potjes gespeeld voordat het uit elkaar viel door ongeduld.
  2. Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Rudy van Buren is een van de beste simracers van Nederland. De 29-jarige Nederlander begon zijn carrière op de kartbaan, maar moest daar vanwege de hoge kosten mee stoppen. Zijn daaropvolgende overstap naar de sim was zo succesvol dat het hem ook weer kansen op het echte circuit opleverde, maar dat ging volgens de coureur zeker niet vanzelf. „Veel mensen beseffen niet hoeveel marketingwerk er nodig is om te kunnen racen.”