De Dutch Esports Academy gaat een samenwerking aan met de Keuken Kampioen Divisie om Rocket League-talent te scouten voor de Intel Open in Tokio.
Volledig scherm
De Dutch Esports Academy gaat een samenwerking aan met de Keuken Kampioen Divisie om Rocket League-talent te scouten voor de Intel Open in Tokio. © Psyonix

Dutch Esports Academy organiseert eerste selectietoernooi voor Rocket League-spelers

In samenwerking met de Keuken Kampioen Divisie en Inside Esports gaat Dutch Esports Academy (Desa) de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie (KKDEPFC) inzetten om een nationaal Rocket League-team te selecteren. Dit team zal onder meer deelnemen aan de Intel World Open voor landenteams in Tokio, verbonden aan de Olympische Spelen.

 1. Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeelsoftware verkocht

  Bedrijf opgedoekt dat voor 750 miljoen dollar aan valsspeel­soft­wa­re verkocht

  De Chinese politie heeft in samenwerking met het Chinese telecombedrijf Tencent een bedrijf dat valsspeelsoftware verkocht opgedoekt. De software, in de gamingwereld vaak cheats genoemd, gaf kopers een oneerlijk voordeel in een flink aantal verschillende online multiplayer-spellen. Volgens de Chinese politie is dit de grootste vangst ooit van dit soort software en had het bedrijf voor meer dan 750 miljoen dollar aan cheats verkocht.
 1. Manchester City met tien man naar de winst tegen Aston Villa
  Play

  Manchester City met tien man naar de winst tegen Aston Villa

 2. Alaphilippe laat Roglic verslagen achter in Waalse Pijl
  Play

  Alaphilip­pe laat Roglic verslagen achter in Waalse Pijl