Esportsorganisatie Team SoloMid (TSM) heeft een tienjarige deal gesloten met crypto beurs FTX. De deal zou de beurs in totaal 170 miljoen euro kosten, waarmee het één van de grootste deals is in de geschiedenis van esports.
Volledig scherm
Esportsorganisatie Team SoloMid (TSM) heeft een tienjarige deal gesloten met crypto beurs FTX. De deal zou de beurs in totaal 170 miljoen euro kosten, waarmee het één van de grootste deals is in de geschiedenis van esports. © TSM FTX

Esportsorganisatie TSM sluit deal van 170 miljoen euro met cryptobeurs

De esportsorganisatie Team SoloMid (TSM) heeft een tienjarige deal gesloten met FTX Trading Limited en Wes Realm Shires Services voor 210 miljoen dollar (ongeveer 170 miljoen euro). FTX en West Realms Shires zijn eigenaren van de gigantische cryptobeurs FTX en FTX.US. De deal is een van de grootste in de geschiedenis van esports.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”