Esportsorganisatie LowLandLions en de Belgische sportclub KAA Gent slaan de handen ineen. De bedrijven gaan samenwerken en hopen elkaars expertise te kunnen benutten.
Volledig scherm
Esportsorganisatie LowLandLions en de Belgische sportclub KAA Gent slaan de handen ineen. De bedrijven gaan samenwerken en hopen elkaars expertise te kunnen benutten. © KAA Gent/LowLandLions

LowLandLions en KAA Gent gaan krachten bundelen

Esportsorganisatie LowLandLions en Jupiler Pro League-club KAA Gent gaan een nieuwe samenwerking aan. De twee partijen hopen op deze manier te kunnen profiteren van elkaars expertise en zodoende uit te groeien tot een van de esports-leiders in de Benelux.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”