In de Party Royale-modus van Fortnite zijn wapens en materialen niet toegestaan en gaat het om plezier hebben met elkaar.
Volledig scherm
In de Party Royale-modus van Fortnite zijn wapens en materialen niet toegestaan en gaat het om plezier hebben met elkaar. © Epic Games

Optredens Steve Aoki, deadmau5 en Dillon Francis op minifestival in Fortnite

Gezien de maatregelen die deze coronacrisis genomen worden, lijken festivals voorlopig niet aan de orde te zijn. Fortnite biedt voor de thuiszittende muziekliefhebber vele alternatieven. Waar laatst Travis Scott nog een heus miniconcert gaf, is het dit weekend de beurt aan Steve Aoki, deadmau5 en Dillon Francis.

 1. Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  VR-specialist Wouter van den Bijgaart van The VR Room en esports-expert Thomas Runhart van de Esports Game Arena hebben hun krachten gebundeld om beide expertises, virtual reality en esports, samen te brengen in het allereerste VR esports-platform van Nederland. Naast de Engelstalige website VREsports.com, die volledig in het teken staat van competitief gamen in VR, lanceren de partijen later dit jaar bovendien een toernooiplatform met eigen community, genaamd VREvolution.
 1. Voetballegende Maradona overleden op 60-jarige leeftijd
  Play

  Voetballe­gen­de Maradona overleden op 60-jarige leeftijd

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Champions League
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Champions League