Het treffen tussen PSV Esports en Echo Zulu in de Dutch League is erg belangrijk voor de verdeling van de play-offplekken aan het einde van het seizoen.
Volledig scherm
Het treffen tussen PSV Esports en Echo Zulu in de Dutch League is erg belangrijk voor de verdeling van de play-offplekken aan het einde van het seizoen. © META

Tweede helft Dutch League start, nog niemand is zeker van play-offs

Dutch LeagueHet tweede deel van het lenteseizoen van de Nederlandse League of Legends-competitie Dutch League begint vanavond. Ondanks een ongeslagen koploper en een team zonder overwinningen is nog niemand zeker van zijn plek óf kansloos voor de play-offs.

 1. Ambitieuze gamers gezocht: H20 Esports Campus Amsterdam gaat esporters opleiden

  Ambitieuze gamers gezocht: H20 Esports Campus Amsterdam gaat esporters opleiden

  De H20 Esports Campus Amsterdam gaat vanaf januari op zoek naar getalenteerde gamers (16+) die ambiëren om professioneel esporter te worden. Het Talent Ontwikkel Programma (TOP) is een initiatief van de campus, samen met de Talent Academy Group (TAG), Movamento en het Welness Profi Center. Het programma vindt in het weekend plaats, onder begeleiding van professionals uit de esport- en sportwereld. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 28 februari. De selectie vindt begin maart plaats.
 1. Samenvatting | Bekijk hier hoe Ajax in halve finale afrekent met Heerenveen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekijk hier hoe Ajax in halve finale afrekent met Heerenveen

  4 maart
 2. Luuk de Jong loopt tegen rood aan in bekerkraker tegen Barcelona
  Play

  Luuk de Jong loopt tegen rood aan in bekerkra­ker tegen Barcelona