De PlayStation 5 komt later dit jaar uit, maar de prijs is nog steeds onbekend. Sony lijkt hier woensdag uitsluitsel over te geven.
Volledig scherm
De PlayStation 5 komt later dit jaar uit, maar de prijs is nog steeds onbekend. Sony lijkt hier woensdag uitsluitsel over te geven. © Videostill

Weten we woensdag eindelijk de prijs van de PlayStation 5?

Sony lijkt op woensdag 16 september eindelijk bekend te gaan maken hoe duur de PlayStation 5 wordt. Op die datum staat een PlayStation 5 Showcase gepland. Sony zegt zelf dat het tijdens deze presentatie ‘opnieuw een kijkje biedt’ in de games die bij de release van de PlayStation 5 uitkomen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?