De PlayStation 5 komt later dit jaar uit, maar de prijs is nog steeds onbekend. Sony lijkt hier woensdag uitsluitsel over te geven.
Volledig scherm
De PlayStation 5 komt later dit jaar uit, maar de prijs is nog steeds onbekend. Sony lijkt hier woensdag uitsluitsel over te geven. © Videostill

Weten we woensdag eindelijk de prijs van de PlayStation 5?

Sony lijkt op woensdag 16 september eindelijk bekend te gaan maken hoe duur de PlayStation 5 wordt. Op die datum staat een PlayStation 5 Showcase gepland. Sony zegt zelf dat het tijdens deze presentatie ‘opnieuw een kijkje biedt’ in de games die bij de release van de PlayStation 5 uitkomen.

 1. Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  VR-specialist Wouter van den Bijgaart van The VR Room en esports-expert Thomas Runhart van de Esports Game Arena hebben hun krachten gebundeld om beide expertises, virtual reality en esports, samen te brengen in het allereerste VR esports-platform van Nederland. Naast de Engelstalige website VREsports.com, die volledig in het teken staat van competitief gamen in VR, lanceren de partijen later dit jaar bovendien een toernooiplatform met eigen community, genaamd VREvolution.
 1. Voetballegende Maradona overleden op 60-jarige leeftijd
  Play

  Voetballe­gen­de Maradona overleden op 60-jarige leeftijd

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Champions League
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Champions League