1. Angel is de nieuwe eigenaar van Leerdams restaurant Posthuys: ‘De Chinese keuken is juist hoogstaand’
  PREMIUM

  Angel is de nieuwe eigenaar van Leerdams restaurant Posthuys: ‘De Chinese keuken is juist hoogstaand’

  De Chinese keuken ligt onder vuur. Babi pangang en foe yong hai zijn op zijn retour en het is een hele rompslomp om traditionele Chinese koks in te vliegen. Maar de keuken is juist hoogstaand met een wonderlijke combinatie van ingrediënten en bereidingswijzen, meent Angel Chen. Sinds kort laat ze Leerdam kennismaken met Aziatische fusion-gerechten in de keuken van het Posthuys.
  Leerdam
 1. Uiteten als in de grote stad, maar dan in Streefkerk: ‘Sushi, cocktails, boutique hotel én dansende lampen’
  PREMIUM
  OVER DE TONG

  Uiteten als in de grote stad, maar dan in Streefkerk: ‘Sushi, cocktails, boutique hotel én dansende lampen’

  In de verte is het gebouw goed te zien, in de donkerte schitteren de letters op de gevel: ‘Heeren aan de Haven’. We parkeren op een landtong, waarbij aan de ene kant de Lek kabbelt en de andere kant de jachthaven van Streefkerk golft. Een prachtige en natuurrijke omgeving, zelfs in de duisternis. ,,We hebben met dit concept de stad naar Streefkerk gehaald.’’
  Gorinchem
 2. Mini-barbecue, wandelend kaasplateau en vuurwerk: bij brasserie bar Stein doen ze het net even anders
  PREMIUM
  OVER DE TONG

  Mi­ni-barbecue, wandelend kaaspla­teau en vuurwerk: bij brasserie bar Stein doen ze het net even anders

  Deze editie een primeur: Over de tong en over het kussen; dineren én slapen. Er is op voorhand al veel over geschreven en ook nu de officiële opening in april nadert maakt de komst van het nieuwe Van der Valk hotel in Gorinchem de tongen los. We nemen de proef op de som. Een hotel, wellness, casino, live cooking, bioscoop, restaurant Loev, zelfs een sportsbar... én high end brasserie bar Stein.
  Gorinchem