Cristiano Ronaldo schoot bij een persconferentie twee colaflesjes aan de kant.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo schoot bij een persconferentie twee colaflesjes aan de kant. © NOS

Actie Ronaldo komt Coca-Cola duur te staan: beurswaarde daalt met miljarden

VideoHet beeld ging deze week de wereld over: tijdens een persconferentie schoof Cristiano Ronaldo demonstratief twee flesjes Coca-Cola aan de kant om deze te vervangen voor een flesje water. De Portugese vedette blijkt er met deze actie hoogstpersoonlijk voor gezorgd te hebben dat de beurswaarde van het frisdrankmerk flink is gekelderd.

3 reacties

 • Karin Vink

  2 maanden geleden
  Hoe erg is het dat schoolkinderen door hun idool gewezen worden op een gezonder alternatief dan frisdrank. Lijkt mij alleen maar okee.
 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  Gaat Ronaldo nu ook overal met de trein reizen of blijft hij vliegen? En Cola Zero is een prima alternatief voor de reguliere Cola !
 • Peter Schuurstra

  2 maanden geleden
  De almachtige die vind dat hij zich niet aan afspraken met sponsoren hoeft te houden en vergeet gemakshalve dat zijn persoonlijke vermogen van diezelfde sponsoren komt. Hoezo boter op het hoofd.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”