Wijnaldum draagt in Boedapest band met tekst ‘OneLove’

VIDEOGeorginio Wijnaldum draagt zondag in de achtste finale van het Europees kampioenschap in Boedapest een aanvoerdersband met daarop de tekst ‘OneLove’. Dat hebben de spelers van Oranje afgesproken.

6 reacties

 • ben Wildkamp

  1 jaar geleden
  Wat zitten er hier weer een paar azijnzeikers tussen man leef je leven en maak je toch niet druk om iets wat je niet aanstaat we zijn allemaal mensen dus gelijke behandeling.
 • Anton van Driel

  1 jaar geleden
  Hou toch op met die onzin. Wees jezelf, gebruik je talenten en pak vooral die slachtofferrol niet, wel de kansen die je krijgt.
 • E.U. Bergsma

  1 jaar geleden
  Heel goed. Juist sporters hebben veel ogen op zich gericht en daarmee is de impact groot. Fijne mannen dat ze het daarover eens zijn, respect!
 • josz Grootveld

  1 jaar geleden
  Ik ben niet monogaam. Hoezo onelove?
 • Louis Jansen

  1 jaar geleden
  Goed voorbeeld doet goed volgen. Respect
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’