1. Racing Point-eigenaar Stroll woedend over 'valse' aantijgingen

  Racing Point-eigenaar Stroll woedend over 'valse' aantijgin­gen

  Lawrence Stroll, de steenrijke eigenaar van Formule 1-team Racing Point, is woedend over de beschuldigingen dat zijn team illegaal een remonderdeel heeft gekopieerd. ,,Ik ben buitengewoon boos over de suggesties dat we de boel hebben bedrogen of stiekem zijn geweest. Vooral ook omdat die beschuldigingen afkomstig zijn van onze concurrenten", verklaarde Stroll op het circuit van Silverstone bij de 70th Anniversary Grand Prix.

Overige sporten

 1. Verstappen gunt ‘Hulk’ P3: ‘Zou mooi zijn als dit hem zitje oplevert’

  Verstappen gunt ‘Hulk’ P3: ‘Zou mooi zijn als dit hem zitje oplevert’

  Max Verstappen ziet morgen bij de start van de 70th Anniversary Grand Prix niet alleen de Mercedessen van polesitter Valtteri Bottas en Lewis Hamilton voor zich, maar ook de roze Racing Point van Nico Hülkenberg. Hoewel hij hem natuurlijk graag in zijn bezit had gehad, vindt de Nederlander dat ‘de Hulk’ die derde startplek gegund is. ,,Het zou mooi zijn als zo'n resultaat voor hem kan leiden tot een zitje voor volgend jaar.”
 1. Vettel raakt zelfvertrouwen kwijt: ‘Iets fundamenteel mis met de auto of met mij’

  Vettel raakt zelfver­trou­wen kwijt: ‘Iets fundamen­teel mis met de auto of met mij’

  Sebastian Vettel zit in een diep dal. De Duitser, die tussen 2010 en 2013 namens Red Bull vier wereldtitels in de Formule 1 veroverde, figureert dit seizoen in zijn Ferrari. Hij was alle races praktisch onzichtbaar en eindigde gisteren in de Grand Prix van Groot-Brittannië slechts als tiende. ,,Ik heb geen zelfvertrouwen, geen gevoel met de auto. Alles wat ik probeer, pakt verkeerd uit", klaagde de Duitser na de race op Silverstone.