Max Verstappen oogde terneergeslagen na de GP van Saoedi-Arabië.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen oogde terneergeslagen na de GP van Saoedi-Arabië. © Pool via REUTERS

Clash tussen Verstappen en Hamilton: botsingen, misverstanden, straffen en scheldpartijen

Waanzin in de woestijnMet de wereldtitel op het spel clashten Max Verstappen en Lewis Hamilton zondagavond in een krankzinnige Grand Prix van Saoedi-Arabië veelvuldig. Het hoog opgelopen duel krijgt volgende week zijn laatste hoofdstuk.

5 reacties

 • Geert Loermans

  1 maand geleden
  Ben het helemaal met je eens @Patrick Wijgman. Zeuren dat kunnen erg goed bij RB, maatschappelijk betrokken? Vergeet het maar.
 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Duitsland met Mercedes en Engeland met Hamilton zijn veel groter dan Oostenrijk met Redbull en ons nietige landje. Het is overduidelijk dat Max het niet moet worden en alles wordt gedaan om Hamilton en Mercedes binnen boord te houden.
 • Hendrikus Variabele

  1 maand geleden
  Alles wordt gedaan om 44 kampioen te laten worden. De beste van dit jaar heeft helaas te weinig geld om van alles te regelen in dit kampioenschap. Als alles eerlijk was gegaan was de verwachte kampioen er al geweest. Ben benieuwd wat de laatste race weer geflikt wordt door Mercedes.
 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Ik stel voor Hamilton met Mercedes voorop te laten rijden om na een volle ronde pas te starten met de racewedstrijd tussen de rest. Duitsland (Mercedes) en Engeland (hammie) zijn natuurlijk veel groter en belangrijker dan het nietige Nederland met Max en Oostenrijk met Redbull. De eerste plek is dan vergeven en kan er geracet worden zoals het hoort.
 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  Hamilton is voor mij de held…deze is persoon is in tegenstelling tot Max tenminste maatschappelijk betrokken . En Max kan alleen maar winnen door ( te ver vaak ) over het randje te gaan . En buiten dat, noem de F1 aub geen sport …tis gewoon een “ motoren” kwestie….kijk maar naar Riciardo met z’n trapauto…..

Overige sporten