Honkballers Avisail Garcia en Jesus Aguilar van Miami Marlins met Max Verstappen op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Honkballers Avisail Garcia en Jesus Aguilar van Miami Marlins met Max Verstappen op de foto. © AFP

De status van Max Verstappen is in Amerika enorm gegroeid

Surfend op een nieuwe Amerikaanse golf van F1-populariteit is ook de status van Max Verstappen, die vrijdag twee teleurstellende trainingen kende, gigantisch gegroeid in de VS. Vier jaar terug kon hij er nog anoniem over straat, nu lopen ook de mensen in Miami in oranje shirtjes met zijn naam erop. 

 1. Politie vreest voor ‘levensgevaarlijke’ protesten tijdens race op Silverstone

  Politie vreest voor ‘levensge­vaar­lij­ke’ protesten tijdens race op Silversto­ne

  De Britse politie heeft aanwijzingen dat actievoerders tijdens de Grote Prijs van Groot-Brittannië in de Formule 1 het circuit van Silverstone willen betreden. De politie van Northamptonshire, waar Silverstone onder valt, verzoekt mensen nadrukkelijk om hiervan af te zien. ,,Ik roep deze groep mensen dringend op om het leven van zichzelf, de coureurs, de vele marshals, vrijwilligers en het publiek niet in gevaar te brengen”, zegt de hoofdagent.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Overige sporten