Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © AFP

Formule 1 bij KPN en VodafoneZiggo, Grand Prix van Zandvoort komende drie jaar live te zien bij NOS

De nieuwe rechtenhouder van de Formule 1, het Scandinavische NENT, heeft een deal gesloten met KPN en VodafoneZiggo. Wie via deze kabelaanbieders de Formule 1 wil zien moet volgend jaar 13,99 euro per maand betalen. De Grand Prix van Zandvoort is de komende drie jaar live bij de NOS te volgen. De omroep heeft bovendien de samenvattingsrechten voor alle andere races bemachtigd.

3 reacties

 • Ruud Frenken

  1 maand geleden
  Waardeloos. Gedoemd om te in mislukken
 • Corine Van Kessel

  1 maand geleden
  Dan is ons ziggo abonnement ineens minder waard, gaan we dan ook minder betalen?
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  In plaats van 13,99 per maand kun je dan beter rechtstreeks een abonnement afsluiten op F1 TV Pro. Dat kost je "slechts" 64,99 per jaar. En dan kun je ook nog eens kiezen tussen het Nederlandse commentaar en het Duitse, Engelse, Franse etc. (als het commentaar van de specialist in zwemmen en stijldansen toch minder professioneel blijkt te zijn als Nent denkt dat het is).
 1. Nicholas Latifi komt met statement na doodsbedreigingen na cruciale crash in Abu Dhabi
  9

  Nicholas Latifi komt met statement na doodsbe­drei­gin­gen na cruciale crash in Abu Dhabi

  Nicholas Latifi heeft voor het eerst gereageerd op zijn crash in de slotfase van de GP van Abu Dhabi, waardoor er een safety car kwam en Max Verstappen nog naast Lewis Hamilton kon komen. In de slotronde van de titelstrijd haalde Verstappen de zevenvoudig wereldkampioen nog in, waarna Latifi veel boze berichten en zelfs doodsbedreigingen ontving van Hamilton-fans. ,,Sport moet mensen verbinden, niet uit elkaar drijven.”

Overige sporten