Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © AFP

Formule 1 bij KPN en VodafoneZiggo, Grand Prix van Zandvoort komende drie jaar live te zien bij NOS

De nieuwe rechtenhouder van de Formule 1, het Scandinavische NENT, heeft een deal gesloten met KPN en VodafoneZiggo. Wie via deze kabelaanbieders de Formule 1 wil zien moet volgend jaar 13,99 euro per maand betalen. De Grand Prix van Zandvoort is de komende drie jaar live bij de NOS te volgen. De omroep heeft bovendien de samenvattingsrechten voor alle andere races bemachtigd.

3 reacties

 • Ruud Frenken

  1 jaar geleden
  Waardeloos. Gedoemd om te in mislukken
 • Corine Van Kessel

  1 jaar geleden
  Dan is ons ziggo abonnement ineens minder waard, gaan we dan ook minder betalen?
 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  In plaats van 13,99 per maand kun je dan beter rechtstreeks een abonnement afsluiten op F1 TV Pro. Dat kost je "slechts" 64,99 per jaar. En dan kun je ook nog eens kiezen tussen het Nederlandse commentaar en het Duitse, Engelse, Franse etc. (als het commentaar van de specialist in zwemmen en stijldansen toch minder professioneel blijkt te zijn als Nent denkt dat het is).
 1. Podcast Formule 1 | ‘Het is Red Bull tegen het soepie in de Formule 1’

  Podcast Formule 1 | ‘Het is Red Bull tegen het soepie in de Formule 1’

  In Miami veranderde het beeld in de Formule 1 niet. Ondanks de hoop van Mercedes, de dromen van Ferrari en de ambitie van Aston Martin was er maar één team dat dominant was: Red Bull. En in het bijzonder Max Verstappen. De Nederlander won in Amerika vanaf plek 9 en verstevigde zijn leiderspositie in het WK-klassement. Over die race praten AD F1-watcher Marijn Abbenhuijs en presentator Etienne Verhoeff na in een nieuwe aflevering van Pitstop.