Volledig scherm
© Getty Images

Haas is hoofdsponsor Rich Energy kwijt

Het Formule 1-team Haas is de hoofdsponsor Rich Energy kwijt. Volgens het statement zijn ze ‘op vriendschappelijke wijze per direct uit elkaar gegaan.’

Bij hoofdsponsor Rich Energy rommelt al langere tijd met dank aan de excentrieke William Storey. Storey haalde op social media meerdere malen uit naar energiedrankjesconcurrent Red Bull. Ook zegde hij eenzijdig, via Twitter, het contract met Haas op vanwege slechte prestaties van Kevin Magnussen en Romain Grosjean. Dat bericht werd even later weer ingetrokken. 

De kleurstelling van de wagens blijft dit seizoen nog hetzelfde, ook al is deze gebaseerd op de kleuren van de voormalige titelsponsor.

Bekijk hier de samenvatting van de laatste grand prix:

  1. Mercedes presenteert op Valentijnsdag nieuwe bolide

    Mercedes presen­teert op Valentijns­dag nieuwe bolide

    Mercedes onthult op Valentijnsdag de bolide waarmee Lewis Hamilton en Valtteri Bottas komend seizoen weer op jacht gaan naar de wereldtitel in de Formule 1. De Duitse renstal, die al jaren de koningsklasse van de autosport domineert, maakte bekend dat de presentatie op 14 februari wordt gehouden. "We zeggen niet dat je je plannen voor Valentijnsdag moet cancelen, maar je zou het waarschijnlijk wel moeten doen...", schrijft Mercedes in een bericht op Twitter.

Overige sporten