De klap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
De klap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. © Screenshot Ziggo Sport

Internationale media gaan los op confrontatie Verstappen vs Hamilton: ‘Je wist dat dit ging gebeuren’

Na de opzienbarende Grand Prix van Groot-Brittannië komen ook de internationale media opinies, reacties en analyses tekort om de crash én clash tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen te duiden. Wie was fout? Wat betekent dit voor het Formule 1-seizoen? De buitenlandse kranten raken er in elk geval niet over uitgepraat.

5 reacties

 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Racisme kan en mag natuurlijk nooit, maar je mag hem volgens mij wel een arrogante Engelse snob noemen.
 • Tinus Timmerman

  1 jaar geleden
  Volgens Lewis is Max een agressieve rijder! Maar kijk naar het gedrag dit weekend van Lewis. Hoe hij vrijdag reageerde na het behalen van pole voor de sprintrace. Breeduit juichend en zich als Bokito op de borst kloppen. Daaruit straalt al zoveel agressie. Hoe hij reageerde na zijn verlies bij de sprintrace en vervolgens hoe hij de zich gedroeg bij de race van zondag. Eén en al opgefokt gedrag! Er was er maar één agressief, en dat was Lewis en niemand anders! Zeer slechte verliezer.
 • Gaby van Dinteren

  1 jaar geleden
  Hopelijk laat Max zijn uitlaatpijpen weer zien aan dit uiterst nare mannetje in de komende race(s). Wat een misselijkmakende valsspeler en geluksvogel.
 • Piet Biemans

  1 jaar geleden
  Dit is niet de eerste keer dat Hamilton een rijder van de baan rijdt.Kijk maar naar de twee keer Albon vorige seizoenen.Hij nam de binnebocht tegen Leclerc wel serieus en remde af, Niet bij Verstappen.Het verschil is alleen dat hij Verstappen niet meer had ingehaald als hij deze had door laten rijden en bij Leclerc wist hij gewoon dat hij hem toch wel zou passeren en koost in die bocht eieren voor zijn geld. Dat mag,maar wees een man en wees eerlijk daarover.
 • j.w. smit

  1 jaar geleden
  Wie er schuldig is, is diegene die 10 seconden straf kreeg. Maar Red Bull schiet er weer bij in, door geen resultaat te kunnen zetten, waardoor Mercedes weer veel punten inloopt, omdat Max geen kans kreeg het gevecht aan te gaan en dat vindt Lewis wel erg fijn, want hij zag de bui al hangen, hij was een dag eerder verslagen voor eigen publiek en dat irriteerde hem.