Max Verstappen moet titelfeest uitstellen na volledig mislukt weekend in Singapore

Met samenvattingHij moest zelf winnen en hopen op teleurstellende resultaten van de concurrentie, maar Max Verstappen kreeg op listig asfalt in Singapore die tweede wereldtitel nog geen moment in zicht. Na een avondje glijden reed hij ver van winnaar Sergio Pérez maar net naar de WK-punten: zevende.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Eindstand in WK Formule 1 2022 | Max Verstappen op eenzame hoogte, geen een-twee voor Red Bull

  Eindstand in WK Formule 1 2022 | Max Verstappen op eenzame hoogte, geen een-twee voor Red Bull

  Max Verstappen heeft het Formule 1-seizoen in stijl afgesloten. De Nederlander schreef ook de Grote Prijs van Abu Dhabi op zijn naam en eindigt het jaar zo met vijftien overwinningen. Verstappen verzekerde zich begin vorige maand in Japan al van titelprolongatie. Hij reed dit seizoen ook een recordaantal punten bij elkaar. In 22 grands prix kwam de 25-jarige Nederlander tot 454 punten. Dat zijn er 41 meer dan Lewis Hamilton in 2019 bij elkaar reed. Het seizoen telde toen 21 races.