Nicholas Latifi.
Volledig scherm
Nicholas Latifi. © REUTERS

Nicholas Latifi komt met statement na doodsbedreigingen na cruciale crash in Abu Dhabi

Nicholas Latifi heeft voor het eerst gereageerd op zijn crash in de slotfase van de GP van Abu Dhabi, waardoor er een safety car kwam en Max Verstappen nog naast Lewis Hamilton kon komen. In de slotronde van de titelstrijd haalde Verstappen de zevenvoudig wereldkampioen nog in, waarna Latifi veel boze berichten en zelfs doodsbedreigingen ontving van Hamilton-fans. ,,Sport moet mensen verbinden, niet uit elkaar drijven.”

9 reacties

 • Charles de Wit

  5 maanden geleden
  Van Dinteren Mercedes had ook de mogelijkheid om de banden te wisselen van Hamilton. Maar omdat Wolff niet het vertrouwen had dat Hamilton het op een eerlijke racende manier zou kunnen winnen, gokte hij er op dat opeens de afspraak om niet achter de safety car te eindigen vergeten zou worden. Hun reactie geeft alleen al hun hypocrisie weer; ze hebben de hele tijd Verstappen afgeschilderd als een gevaarlijke coureur, terwijl Mercedes vooraan de meeste crashes veroorzaakte. En nu slijmen.
 • Gaby van Dinteren

  5 maanden geleden
  Wat heeft Mercedes fout gedaan om ze te boycotten? Ze waren verontwaardigd omdat de FIA selectief 4 auto's liet "unlappen", zodat Max direct achter Lewis kwam te zitten op zijn kersverse banden. Wie zou daar anders op reageren? Als hetzelfde was gebeurd met Max aan de leiding, dan had Red Bull ook alle middelen gebruikt om te protesteren en was heel NL laaiend geweest op de FIA. Mercedes heeft zioch op geen moment negatief uitgesproken over Latifi en ondersteunt hem nu. Lijkt met normaal.
 • Pieter W

  5 maanden geleden
  "Social" media. Need I say more...?
 • Willie van Laar

  5 maanden geleden
  Hoe vaak hebben degene die nooit meer een Mercedes kopen al een Merc gekocht?
 • petra damme

  5 maanden geleden
  ik koop nooit meer een mercedes. wat laten hun zich kennen. hoop dat de fia hier nog wat aan gaat doen net als niet verschijnen op de huldiging. zielig . welkom in de wereld van de top sport.

Overige sporten