Toch nog gridstraf en puntenaftrek voor Verstappen na uitwijkmanoeuvre?

Hoorzitting in DohaFormule 1-renstal Mercedes van Lewis Hamilton kan vanmiddag om 15.00 uur in een hoorzitting in Doha het protest toelichten dat het team heeft ingediend tegen de wedstrijdleiding bij de Grote Prijs van Brazilië. Mercedes vecht het besluit aan van de stewards om een manoeuvre van Max Verstappen niet te bestraffen.

16 reacties

 • Gaby van Dinteren

  6 maanden geleden
  Mercedes doet precies hetzelfde als Red Bull zou doen in deze situatie. Dit soort gezeik en gezever hoort er helaas bij als je een strijd op het scherpst van de snede hebt om het kampioenschap. Het is jammer, want het leidt af van de strijd op de baan tussen deze twee kanonnen.
 • R. Looijs

  6 maanden geleden
  Nou ik was eerlijk verbaasd dat hij geen straf kreeg. Ook al heb ik inderdaad geen beelden gezien vanuit de cockpit van Max Verstappen. Waar die later wel gewaarschuwd werd voor het waiven. We zien een kampioenschap wat tot de laatste race waarschijnlijk spannend blijft. Dit vind ik mooi. Ben benieuwd wat hier uit komt. Red Bull had ook protest aangetekend tegen de drs van Hamilton dus snap Mercedes wel. Laat de FIA het maar bekijken.
 • Mattie Veld

  6 maanden geleden
  Als je het vermoedelijk op het circuit niet kunt winnen, probeer je het maar zo. Sinterklaas is er niet voor Mercedes omdat het een stelletje verwende kinderen zijn.
 • Geert Loermans

  6 maanden geleden
  Terecht.
 • rob bernink

  6 maanden geleden
  Sinds Silverstone, waar Hamilton Verstappen in de kreukels reed, en daarvoor bestraft is, 10 sec., is Mercedes en Hamilton een koude, publicitaire, oorlog begonnen tegen Red Bull en Verstappen. Daar moet je maar tegen kunnen. En dat is voor mij de grote klasse van Max. Rustig blijven en het verwende Mercedes kamp negeren.

Overige sporten