Underdog Hamilton geeft Verstappen huiswerk mee voor sprintrace: ‘Probleem moeten we oplossen’

Niet Max Verstappen, maar Lewis Hamilton start vooraan bij de eerste sprintrace in de geschiedenis van de Formule 1. De Engelsman won de kwalificatie van de Grand Prix van Groot-Brittannië. En hoewel hij daar geen poleposition mee krijgt, laat het tóch zijn sporen na.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Sergio Pérez voelt zich opgehouden en mist tweede plaats: ‘Heb wat seconden verloren achter Max’

  Sergio Pérez voelt zich opgehouden en mist tweede plaats: ‘Heb wat seconden verloren achter Max’

  Sergio Pérez heeft het gevoel dat hij tijdens de Grote Prijs van Abu Dhabi kostbare seconden heeft verspeeld achter Max Verstappen. De Mexicaan kon of mocht zijn Nederlandse teamgenoot na de eerste serie pitstops niet voorbij gaan. ,,Max volgde een strategie met één pitsstop, ik zat op een tweestopper. Het middendeel van de race was niet ideaal voor mij. Ik heb wel wat seconden verloren achter Max.”