Verstappen haalt opnieuw uit naar Mercedes en Hamilton: ‘Het laat hun ware aard zien’

VIDEOMax Verstappen heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan de elfde grand prix van dit Formule 1-seizoen keihard uitgehaald naar Lewis Hamilton en Mercedes. De Nederlander noemde de manier waarop zijn rivalen omgingen met hun zege op Silverstone opnieuw ‘respectloos’.

1 reactie

 • Rick du Tertre

  2 maanden geleden
  Wat hier is gebeurt is nu precies wat ik Hamilton verwijt. Zijn strijd tegen onrecht (...) terwijl hij het bewijs is dat talent WK kan worden zelfs 7 maal, dus over welke discriminatie heeft hij het...? Elke wedstrijd op de knietjes voor 'respect', als je dat niet doet heeft ie geen respect voor je! Maar respect toon je niet door op je knieën te gaan, maar door het gedrag wat je op de baan en daar buiten laat zien. Mercedes en Hamilton hebben hun ware aard getoond, zoveel is duidelijk.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Sergio Pérez gebruikt vierde motor en start vanuit pits na mislukte kwalificatie

  Sergio Pérez gebruikt vierde motor en start vanuit pits na mislukte kwalifica­tie

  Sergio Pérez, de teamgenoot van Max Verstappen, en de Canadees Nicholas Latifi beginnen de Dutch Grand Prix om 15.00 uur vanuit de pitsstraat. De monteurs van Red Bull en Williams hebben na de kwalificatie zoveel aanpassingen gedaan aan de bolides dat Pérez en Latifi vanuit de pits moeten starten. Zodoende verschijnen slechts achttien van de twintig coureurs in de Formule 1 op de startopstelling, met Max Verstappen op pole.

Overige sporten