Volledig scherm
© Getty Images

Verstappen: Monaco niet de grootste kans op een zege dit seizoen

De Grand Prix van Monaco was de afgelopen jaren steevast een race die omcirkeld was op de kalender van Red Bull. De kans dat Max Verstappen of Pierre Gasly dit weekeinde als eerste over de streep zullen komen, is echter niet zo groot, vertelt Verstappen.

,,Als wij als derde op het podium staan, dan doen we het gewoon goed. Als je kijkt naar Barcelona dan denk ik dat we een goede kans maken op het podium”, meent Verstappen, die Monaco niet als de grootste kans op een overwinning ziet. ,,We zitten nog niet op het niveau waarop we willen zitten. Als we goed doorontwikkelen komt er hopelijk later in het seizoen een grotere kans.”

Ook teamgenoot Gasly hoopt logischerwijs om het podium te kunnen strijden. ,,Het wordt natuurlijk niet makkelijk, maar er zijn al een paar races geweest waarin we niet hadden verwacht op het podium te staan en toch kreeg Max het voor elkaar”, vertelt de Fransman. ,,Qua circuit is Monaco mijn favoriete baan in de kwalificatie. Je krijgt dan zo'n adrenalinestoot.”

Arjan Schouten, Tim Engelen en Etienne Verhoeff bespreken de Grand Prix van Nederland en de race in Monaco. ‘Max Verstappen heeft nog alles te bewijzen in Monaco’

Overige sporten