Anita Heimans uit Nijkerk doet zo weinig mogelijk boodschappen, om niet in de verleiding te komen dingen te kopen die ze niet nodig heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Heimans uit Nijkerk doet zo weinig mogelijk boodschappen, om niet in de verleiding te komen dingen te kopen die ze niet nodig heeft. © RodneyPhotography

Anita (64) laat mooie supermarkten in Nederland links liggen: ‘Betaal liever enkel voor het product’

De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we onder meer in de supermarkt. Anita Heimans (64) gaat het liefst naar Duitsland, waar je puur voor de producten betaalt en niet voor de mooie inrichting van een winkel.

16 reacties

 • Ap Radstake

  2 maanden geleden
  De echte cola kost in Duitsland € 0.67 ct per liter!!!
 • Thoni Cardani

  2 maanden geleden
  @Corine Van der Poel. De werkelijke autokosten bestaan uit heel wat meer dan alleen de brandstof. Als je de rest niet meerekent reken je jezelf ten onrechte rijk. De mens wil niet alleen bedrogen worden hij neemt zichzelf ook nog in de maling. Maakt niet uit als je maar denkt dat je iedereen te slim af bent en daar gelukkig van wordt.
 • Corine Van der poel

  2 maanden geleden
  Geert leermans:0.45 C p km?rij jij 1 op 4.?denk 's na 180 km zeg je is 81 euro??? Nou sorry hoor, geen rekenen gehad op school. Mijn benzine kost 1.75 en ik rijd 1 op 20 suzuki alto, dus 180 km is 9 liter is 15,75,maar evengoed ik haal goedkoop in verschillende winkels aanbiedingen aflopen op maandag kan je de folders lezen en lijstje maken. En veel invriezen aan vlees, wokgroenten en brood aanbiedingen, gewoon wat groter inkopen ik koop alleen koffie bij 1 en 1 GRATIS en koop dan meteen 10 pak.
 • Frits van Raalte

  2 maanden geleden
  ja het is geen fabeltje: boodschappen doen is echt goedkoper dan in Nederland. Je beseft het pas als je in een Duitse supermarkt loopt én het loont echt als je niet te ver van de grens woont. Wij kopen groot in eens in de 4 a 5 weken en besparen zo tientallen euro's per keer.
 • Sven Hogenbirk

  2 maanden geleden
  Oef! Toch een beste redenering wat 'Mulder' al zei....100 km (heen en terug) maakt het milieu geen goed....maw dus ook geen verbetering...Ik zal het dus niet vreemd vinden dat de brandstofprijzen de komende jaren met 50% , verhoogd zal worden. Mevrouw ....lees de reclamefolders goed door en ga dan pas uw boodshappen doen...