De gasprijs daalt iets, wanneer zien we dat terug op onze energierekening?

met videoVariabele tarieven, vaste tarieven, een voorschot dat hoger is dan het daadwerkelijk gebruik. Voor veel consumenten biedt de energierekening nog veel onduidelijkheden. Twee experts geven antwoord op de meest gestelde vragen over de bedragen op je energierekening.

6 reacties

 • A. Roelofs

  3 maanden geleden
  @H Batterman Frank Energie hanteert zomer en winter gasprjjzen... .tis nu zo warm er is amper vraag naar gas dus lage prijzen alsof het zomer is.... de vraag is wat er gebeurt bij Frank Energie als de winterprijzen komen. Helaas doet mijn kristallen bol het niet meer.... ;)
 • P.L. Derksen

  3 maanden geleden
  Energie maatschappijen lachen zich dood. Ze berekenen torenhoge tarieven omdat ze zogenaamd duur ingekocht hebben. Aantoonbaar onjuist want de ene partij betaald hele andere bedragen dan de andere waarvan het contract tegelijkertijd afgelopen was. Gelukkig hebben we Rob Jetten die alles nauwkeurig in de gaten houdt.
 • Diederick-Jan 026

  3 maanden geleden
  Roald het blijft dpg he.
 • Marie-Louise Walter

  3 maanden geleden
  Nu niet, dan niet, nooit niet
 • Roald Drinkwaard

  3 maanden geleden
  Iets daalt? De prijsdaling is gigantisch en extreem, niet iets. Prijs is in zeer korte tijd meer dan gehalveerd. Er was eerst een gigantisch stijging maar zo een extreme daling krijgen we nooit meer en dan gaan ze hier termen bezigen van iets.