Denise Harleman richtte Collectief Kapitaal op: ,,Als burger in een samenleving ben je medeverantwoordelijk voor het lot van een ander.”
Volledig scherm
PREMIUM
Denise Harleman richtte Collectief Kapitaal op: ,,Als burger in een samenleving ben je medeverantwoordelijk voor het lot van een ander.” © Jan de Groen

Denise zamelt geld in voor mensen die moeilijk rondkomen: ‘Teller staat al op 100.000 euro’

Heb jij voordat je salaris wordt gestort al geen geld meer voor de boodschappen? Bekruipt jou een gevoel van bestaansonzekerheid? Denise Harleman, oprichter van Collectief Kapitaal, zamelt geld in om mensen die moeilijk rondkomen te helpen met 1000 euro per maand. 

5 reacties

 • Theo Binnendijk

  2 maanden geleden
  Als iemand met bijstand zo'n bedrag krijgt, dan wordt dat weer ingehouden op de uitkering.
 • Meike Bat

  2 maanden geleden
  Peter Driessen: de genoemde miljarden zijn een bijdrage om de aarde leefbaar te houden. En dus voor alle burgers!!
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Hier kan deze regering een voorbeeld aan nemen...! het is toch niet normaal als je hoort en leest hoeveel mensen er van o.a de voedselbank gebruik (moeten) maken..! het word vaak afgeschoven op de gemeente....maar de werkelijke veroorzakers zitten in Den Haag.....! al was het maar met 500 euro ! daar zouden veel mensen in financiele nood al mee zijn geholpen denk ik zo....!
 • Miranda Peeters

  2 maanden geleden
  1000 euro erbij vind ik wel erg veel. Dan is er structureel iets niet goed met je uitgaven denk ik.
 • Peter Driessen

  2 maanden geleden
  Met de huidige prijsstijgingen door het kabinet Rutte kan elke Nederlander wel een duizendje extra in de maand gebruiken. 25 miljard naar stikstof, daarnaast nog talloze miljarden naar het klimaat maar geen cent voor de burger.