Helène van Gaalen komt met andere boodschappen bij de auto aan dan op haar lijstje stonden omdat ze allemaal aanbiedingen heeft genomen. ‘Veldsla was oude prijs, maar ze doen misschien minder sla in het zakje'.
Volledig scherm
PREMIUM
Helène van Gaalen komt met andere boodschappen bij de auto aan dan op haar lijstje stonden omdat ze allemaal aanbiedingen heeft genomen. ‘Veldsla was oude prijs, maar ze doen misschien minder sla in het zakje'. © Frank Jansen

Een klein tasje boodschappen voor de hoofdprijs, klanten schrikken zich rot van hoge bedragen op kassabon

Ook al zo geschrokken van het bedrag op de kassabon van de supermarkt? Twee tassen niks bijzonders om te eten voor een aantal dagen, zonder dure producten als wasmiddel of blikjes frisdrank en toch 89 euro afrekenen. ‘Deze crackers van een huismerk van 79 cent zijn nu 1,09 euro.’ 

56 reacties

 • Elly Lamers

  3 maanden geleden
  Gewoon de aanbiedingen in de folders in de gaten houden en groenten en fruit van het seizoen en van Nederlandse bodem kopen. En naar de Aldi en de Lidl gaan. Dan valt het allemaal nog wel mee. Niet iedere dag vlees, kijk anders eens in de koeling van producten die op de datum zijn. Daar is niks mis mee en vlees kun je altijd invriezen. Wees creatief met je maaltijden, met eieren kun je veel doen. En als je rookt, reken eens uit wat je bespaart als je stopt!
 • ben Wildkamp

  4 maanden geleden
  Linkse partijen pleiten over het algemeen voor een gelijkere welvaartsverdeling en een grotere rol van de staat, terwijl rechtse partijen het belang van individuele verantwoordelijkheid en de vrije markt benadrukken.
 • ben Wildkamp

  4 maanden geleden
  @wim Ke: Leuk om te lezen dat veel mensen naar Duitsland gaan. Goed voor de Nederlandse economie. Nou Wim als da ze de prijzen nu eens in Nederland zo verlagen en daardoor de Duitsers meer deze kant op komen om inkopen te doen Dat zou pas goed voor de Nederlandse economie zijn.
 • ben Wildkamp

  4 maanden geleden
  Duure merken als Calvé, Conimex en Knorr hoef je ook niet te kopen de eigen merken zijn vaak nog beter ook. Maar de maar veel mensen denken eigen merk of goedkoop is troep en smaakt niet nou ik kan u vertellen dat in de eigen merk blik soep meer vlees of balletjes zitten dan in de A merken en zo zijn er veel meer producten.
 • Willy Janssen

  4 maanden geleden
  Maar wat er ook gebeurt, alle vers pakketten van bijvoorbeeld AH zijn sinds medio november (als ik me niet vergis) voor dezelfde prijs van 4 naar 2 tot 3 personen gegaan. Even boeren verstand 25 tot 50% prijsverhoging... Behalve de soepen zijn nog voor 4/6 personen.