Cindy Kroon, commercieel directeur Vattenfall.
Volledig scherm
PREMIUM
Cindy Kroon, commercieel directeur Vattenfall. © Pim Ras

Energietarief Vattenfall duikt onder prijsplafond: ‘Mensen hielden hoge prijzen niet lang meer vol’

Energiemaatschappij Vattenfall duikt vanaf 1 april met het elektriciteitstarief voor zo’n 700.000 klanten ónder het prijsplafond. Ook kondigt het bedrijf weer vaste contracten aan. Volgens Vattenfall-directeur Cindy Kroon wordt de energiemarkt echter nooit meer zoals vroeger.

21 reacties

 • R. Van den heuvel

  2 maanden geleden
  In december bij een grote jongen 730 euro(111 kuub gas en 408 kilowat verbruikt en januari 530 euro in een zeer goed geïsoleerd huis tussenwoning de cv zoveel mogelijk uit en af en toe bijverwarming door airco en dan nog deze facturen terwijl de prijzen op de markt daalden betalen wij nog steeds de hoofdprijs het is een schande gas licht water had nooit geprivatiseerd mogen worden
 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Jeroen Franssen zegt precies zoals de vork in de steel zit,heb er niets meer aan toe te voegen,alleen als de salderings regeling word afgeschaft worden die gasten nog meer op het spek gebonden.
 • Inge Wekking

  2 maanden geleden
  Zo komen ze daar nu al achter bij Vattenfall. Schandalig al die prijsverhogingen. En dan nu per 1 april pas weer tarief verlaging. Tsss, wel een beetje laat, vanaf april wordt de buitentemperatuur vaak alweer warmer.
 • Daan Janssen

  2 maanden geleden
  Wat een toevallig bericht, zo op de dag waarop de ACM een inval doet. Maar in het artikel daarover zegt Rattenval dat zij de ACM wel even zullen uitleggen hoe de markt werkt. Jaja
 • Henk Houwers

  2 maanden geleden
  Dat werd hoog tijd. Laat ze met de huidige inkoopprijzen de voorraad maar op 95% houden en de prijs middelen voor de consument.