Jill van den Bosch.
Volledig scherm
Jill van den Bosch. © privé foto

Jill (27): 'We doen één keer in de week boodschappen met als richtlijn 50 euro'

SuperbespaarderSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Jill van den Bosch (27), die al haar geld in een huis stopte en nu met weinig rondkomt.

10 reacties

 • Baro Sani

  1 jaar geleden
  word gemoedsbezwaard....scheelt bakken geld, beetje verantwoordelijk leven en je bent in no time van je schulden af. echt geloof me!
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  De beste mevrouw is 'onderhandelcoach'. Een dergelijk artikel op deze site is pure reclame. Weet wat je leest.
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Ik heb het gevoel dat deze rubriek de laatste tijd niet om besparing en sparen gaat, maar om mensen die bewuste keuzes maken voor hun leefstijl. Dat je dan minder uitgeeft aan boodschappen maakt je nog geen super(be)spaarder, zeker niet als je ook relatief veel aan iets anders uitgeeft. Er staan dan ook nooit echt (be)spaartips hier.
 • janv meulen

  1 jaar geleden
  En de EU zou ons een beter leven geven !!
 • petra damme

  1 jaar geleden
  ja zo kan ik het ook uit eten zeker met een bon en 50 euro per week aan boodschappen??? incl toiletspullen, wasmiddel ? geloof er niets van wij zijn met ze 4 en ik ben iedere week meer dan 200 kwijt maar ik leef gezellig in het weekend een hapje bij tv speciaal biertje als je dood ga neem je niets mee