Perry Janssen rijdt van Tilburg naar het Duitse Kleef om boodschappen te doen. Hij legt in totaal 200 kilometer af en is dan nog een stuk goedkoper uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Perry Janssen rijdt van Tilburg naar het Duitse Kleef om boodschappen te doen. Hij legt in totaal 200 kilometer af en is dan nog een stuk goedkoper uit. © Perry Janssen

Perry doet zijn boodschap­pen in Kleef in Duitsland: ‘Haal voor vier gezinnen, benzinekosten delen we’

Elke drie weken stapt Perry Janssen in zijn auto en rijdt van Tilburg naar het Duitse Kleef om boodschappen te doen. Inmiddels al voor vier huishoudens. ,,Dat scheelt ontzettend veel geld en ik maak er meteen een dagje uit van.”

3 reacties

 • Thoni Cardani

  2 maanden geleden
  In Duitsland boodschappen doen loont alleen als je dicht bij de grens woont en je op koopjesjacht kunt, niet alles is er goedkoper. Duitsers komen ook naar Nederland voor koopjes! Meneer rekent zich wel snel rijk met het prijsverschil en alleen de benzinekosten, het kost ook tijd. Met plus 200 km pwk. moet hij extra afschrijven en heeft hij meer onderhouds- en reparatiekosten. In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, in Dld. wel. Bij ontbreken volgt fikse boete: weg heel jaar voordeel.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  Benzinekosten delen,? Als je eerlijk bent tegenover jezelf bereken je de werkelijke autokosten, toch gauw een 45 cent p/km. En ga dan weer rekenen. Trouwens de boodschappen in België zijn niet goedkoper . Van de week nog op tv verklaard door Goedele , een Belgische.
 • H.W.L. Gerritsen

  2 maanden geleden
  Het schijnt dat de boodschappen in België ook goedkoper zijn. Waarom gaat Perry Janssen niet naar België? Is voor hem veel dichter bij.