Rebecca ter Mors.
Volledig scherm
Rebecca ter Mors. © Privéfoto

Rebecca doet maximaal voor 80 euro in de maand haar boodschappen: ‘Vriezer die altijd vol zit’

SuperbespaarderSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Rebecca ter Mors (29), die vanuit de Wajong ondernemer met beperking werd én goed van weinig kan genieten.

11 reacties

 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Zo'n vriezer heb ik ook gehad.
 • JW Sanders

  2 maanden geleden
  Ik vermoed gezien gezien haar energie rekening dat ze een soort inclusief huurprijs heeft. Mogelijk ook gestoffeerd of iets dergelijks. Dan is haar basishuurprijs lager. Maar de belastingdienst maakt ook uitzonderingen. Die kan je aanvragen.
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  Het zou goed zijn als De Gelderlander wat aanvullende informatie gaf, aangezien we hier niet met een standaardsituatie te maken hebben wegens een handicap. Ik neem aan dat het allemaal klopt, maar ik snap de sceptische reacties ook.
 • Sander Hagenbeek

  2 maanden geleden
  De huurtoeslag voor een aangepaste woning (handicap) is 264,00 op dat inkomen Normaal krijg je niks want boven de norm (752,33). Senioren met een laag inkomen doen boodschappen voor 35 euri per week. Het Nibud adviseert 6,00 per dag. Feel good verhaal?
 • Klazien Waijerink

  2 maanden geleden
  Hoe kan ze huur toeslagen ontvangen