Rekening na een etentje omhoog? Horecazaken zien stijgende kosten: 'Boter 50 procent duurder’

De deuren zijn weer open, maar financieel blijft het sappelen voor horecazaken: herstellen van de zoveelste lockdown, hoge energieprijzen, stijgende salarissen en ook grondstoffen zijn duurder: zien we dat terug op de rekening na een etentje of borrel? Horecazaken vrezen van wel.

4 reacties

 • Desirea Ter Stegen

  3 maanden geleden
  Ik neem een artikel wat duurder is in dit verhaal de boter die zou 50% duurder zijn geworden? nou beste man ik durf je te zeggen dat je de kluit belazert want wij niet ondernemers kopen ook boter en wel in de super en ik zie daar een max stijging van 6 á 8 cent per pakje dus zal die 50% procent prijsstijging van de groothandel wel met een "dubbele pen" worden geschreven. Tip; haal alvast de boter in de super........
 • Chris Toorop

  4 maanden geleden
  En dan is er altijd een groep in zo een situatie die hier "handig" gebruik / misbruik van maakt. Die zijn immers niet voor niets zo rijk geworden.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  en maar klagen. nou dat kunnen alle burgers in dit land wel, want wij worden allemaal getroffen door de prijsverhogingen. het is zelfs al zo erg, dat mensen niet eens meer uit eten kunnen gaan.
 • R Sempel

  4 maanden geleden
  De Nederlandse restaurants zijn sowieso te duur. Ik ga regelmatig naar Duitsland om o.a. Te eten tanken boodschappen. scheelt mij te veel geld.