Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Slim boodschappen doen: ‘Mensen denken dat het meevalt, maar ik bespaar honderden euro’s’

Pakken toiletpapier, blikken met groenten, spaghetti en wasmiddel. Allemaal producten die lang houdbaar zijn en die je goed op voorraad kunt hebben. Deze vrouwen speuren folders en het internet af op zoek naar de beste acties en slaan dan groot in. Ze besparen hiermee honderden euro’s op hun boodschappen. 

8 reacties

 • Willem-Jan Milder

  1 jaar geleden
  Frisdrank kopen? Al jaren doe ik dat niet meer. Water uit de kraan is zo heerlijk én nul calorieën!! Scheelt ook een hoop geld.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Jeremy Geen frisdrank, nog beter Super slecht die zoete troep!
 • Joep Meij

  1 jaar geleden
  Ondanks al deze tips houd ons gezin nog steeds geen rode cent over. Beste tip is om naar Duitsland te gaan ,ook voor shampoo enz want zonder zeep..oké. Maar zonder deo en shampoo,nee…of je moet een kale kop hebben. Hoef je ook niet naar de kapper, scheelt nog meer :)
 • Jeremy Gramser

  1 jaar geleden
  Ik koop zo'n 6x per jaar frisdrank 2e gratis. Zo'n 80 in een week sla ik er in. Daar kan ik dan weer 2 a 3 maanden mee vooruit. Met 1 product bespaar ik daarmee al meer dan 300 euro per jaar (1,55 per stuk, 240 stuks gratis). Lang leve hamsteren.
 • Francis de Vries

  1 jaar geleden
  Het zal best waar zijn. Grote potten shampoo worden zeker door mannen en jongens overmatig gebruikt. Soms is minder meer. Als ik grote voorraden heb dan ga ik dingen weggeven