Suzanne.
Volledig scherm
Suzanne. © privé foto

Suzanne: ‘Ik had geld en zat thuis, dus ik heb maandelijks meer dan 1000 euro aan Lego uitgegeven’

Dure hobbySporten, verzamelen of creatief bezig zijn: hobby’s hebben we allemaal. Maar sommige mensen geven daar een stuk meer aan uit dan anderen. Wij vragen iedere week iemand naar zijn dure hobby. Deze week: Suzanne (36) gaf afgelopen jaar 1000 euro per maand uit aan Lego.

5 reacties

 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  Ja Joep er zijn ook te veel mensen die iets beter hadden moeten nadenken of ze 4 kinderen wel kunnen betalen toen ze voor de keuze stonden ... Fijn dat deze mevrouw de Lego WEL kan betalen. En in Nederland heb je het hooguit " een stuk minder goed" dan een ander ... Er is altijd nog een voedselbank ( waar cliënten nog durven te klagen ook...)
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Lego is geweldig, ik ben ook fan, en zoals hier staat, je kunt tegenwoordig zo complex bouwen dat het echt ver boven het niveau 'speelgoed' staat. Als alle mensen nou eens zo'n soort hobby hadden in plaats van drugs, dronken rijden, straatraces of mensen neersteken op een live stream, zou de wereld wel mooier zijn.
 • Joep Meij

  1 jaar geleden
  Ach ja,de één weet bij God niet hoe hij aan het eind van de maand zijn kinderen nog eten kan geven en een ander zit als een kind aan de Lego …vreemd land
 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Hoeveel beter zou ons land ervoor staan als alle lui die drugs 'recreatief' nemen, in plaats daarvan gewoon een set legostenen voor de nodige ontspanning had gekocht.
 • janv meulen

  1 jaar geleden
  Suzanne, Je moet doen waar je zin in hebt , het leven is toch al zo kort, Veel plezier !!